top of page
DSC00404.jpg

Klientudtalelser

Er du i tvivl om hvilken psykolog du skal vælge?

Det kan være svært at finde frem til den helt rigtige terapeut. For at give et bedre indtryk af mig og mit arbejde, kan du læse om nogle af mine tidligere klienters erfaringer med deres terapiforløb.

Derudover kan du booke en gratis og uforpligtende forsamtale, så vi kan tale om hvorvidt et forløb her er relevant for dig.

"Jeg startede mit forløb i august 2022, en tid hvor jeg havde taget tilløb til at starte til psykolog i to år. Det lange tilløb skete, fordi jeg ikke prioriterede mig selv og tilsidesatte mine følelser, for at hjælpe andre. Igennem mit 8 måneder forløb, med en aftale cirka hver måned, har jeg med Henriettes hjælp, formået at reflekteret over at lytte til mig selv, mærke efter hvad der betyder noget for mig og hvile utrolig meget mere i mig selv. Det kan lyde virkelig kliche, de fine ord, men det at have taget et langt tilløb og sammen med Henriette i et trygt rum, hvor man kan få lov at blive endnu klogere på, hvad der lå af følelser under overfladen og gemte på sig, gjorde at jeg for hver gang vi mødtes, ønskede at arbejde med mig selv og reflektere over hvordan jeg havde det. Forandringen er klar og tydelig i mig nu.

Tak, for at stille de rigtige spørgsmål, lade mig være i mine følelser og skabe et trygt rum jeg følte jeg kunne dele ud i. Jeg er taknemlig for det at have gået hos dig. Ved det dit job, men det skønt, hvor nærværende du er og man kunne frygte inden jeg startede at man ikke blev taget seriøst, og det må man sige jeg blev taget seriøst.

Tak for det."

- Tidligere klient

"I mit forløb med Henriette har jeg fundet mit eget værd, fundet ro og balance med mig selv. Jeg har fundet mod til at danne nye sociale relationer uden at føle mig mindre værd overfor nye mennesker. Fundet ud af med mig selv, at jeg er lige så spændende og har lige så meget at byde ind med, på trods af at andre ligger højere uddannelsesmæssigt end mig. Men det ændrer ikke længere på min følelse af selvværd."

- Karina, 51 år, tidligere klient

“I mine samtaler med Henriette føler jeg, at jeg har fået håndgribelige redskaber, som jeg kan tage med ud i mit liv og bruge. Det har særligt været relevant at få forståelse for kærlighedssprog og at arbejde med relationer i forhold til parforhold, familie og venskaber."

- Tidligere klient

"Henriette er meget forstående og ser en helhed, som selv kan være svær at se. Har oplevet efter endt terapi, at hendes stemme blev installeret i mit hoved. Hjernen er plastisk, og jeg har i samarbejde med Henriette fået skabt nye forbindelser i min hjerne, som kan løse svære udfordringer."

- David, 26 år, tidligere klient

"At starte mit forløb hos Henriette var den bedste beslutning! Inden jeg startede terapi hos Henriette, var jeg i en periode i mit liv, hvor jeg havde meget svært ved at finde min vej i verden, men gennem mine samtaler med Henriette fik jeg styr på de mange følelser og tanker jeg havde om mig selv og det jeg gik igennem. Jeg snakkede også meget med familie og venner omkring det jeg gik i gennem, men i mine samtaler med Henriette fik hun stillet mig spørgsmål der fik mig til at tænke over min situation på en anden måde end familie og venner kunne. Henriette hjalp mig til at få et andet syn på det jeg gik igennem end det meget negative syn jeg havde på det selv. Hendes meget rolige og forstående væremåde skabte et trygt miljø at være sårbar i. Jeg kan varmt anbefale Henriette som psykolog og opfordrer alle der overvejer et forløb hos hende til at gøre det!"

- Kamille, tidligere klient

"Da jeg startede i forløb havde jeg en forventning om at jeg bare skulle få ting ud. Jeg havde ikke en forventning om at det kunne forandre så meget. Men det har vist sig, at over tid blev det lettere at overskue min hverdag. Jeg går herfra tilfreds med de ting vi har talt om, og jeg føler mig lyttet på af Henriette på en ufordømmende måde. Jeg er glad for at jeg startede og fik den hjælp jeg havde brug for, uden helt at vide på forhånd hvad jeg havde brug for."

- Tidligere klient, 18 år
 

"Jeg føler der har været perioder hvor jeg har været i tvivl om retningen, fordi jeg har bragt noget nyt på banen hver gang. Efterhånden begyndte ting at gå igen, og der blev skabt en rød tråd. Med den røde tråd begyndte jeg at se mening bag og sammenhænge. Jeg føler at jeg ser mig selv i et nyt lys. Det er stadig en proces, men jeg føler at jeg kan møde mig selv med en anden forståelse, og det har løsnet nogle ting op."

- tidligere klient, 24 år

"Da jeg startede i terapi hos Henriette følte jeg mig energiforladt, forvirret og jeg følte at det nemt blev overvældende og svært at rumme hverdagen. Da vi begyndte at snakke sammen gav det mig ro. Jeg følte mig tryg og jeg kunne tale uden at blive dømt. Det var rart. For hver gang mærkede jeg en lille forskel, og det var rart at finde et emne der kunne give overblik, og jeg fik noget at arbejde videre på efter hver samtale."

- Josephine, tidligere klient

"I terapien er jeg blevet opmærksom på relationen til mine søskende, og det har hjulpet mig til at blive tættere med dem. Jeg har fået hjælp og råd til at navigere i mine familieforhold, og jeg har fået mulighed for at prøve forskellige strategier af.

Jeg har følt mig tryg og hjemme i samtaler med Henriette, og jeg har følt mig hørt på en måde jeg ikke er vant til. Det har hjulpet mig til at formulere mine følelser, udtrykke mig selv bedre og til at indse mine følelser.

Jeg har fundet mine egne holdninger, og det er rart og gør mig stolt af mig selv."

- Camilla, tidligere klient

"I have had a couple of sessions with Henriette as I suffered from stress and pressure from study, which triggered my insecurities. Henriette is a very kind and thoughtful person, and I always felt comfortable talking with her. By asking questions and diving into the underlying feelings and motives for my negative thoughts, she assisted me in getting my positive spirit back."

- Pauline, tidligere klient

"Det har været rart at blive bevidst om mine følelser og få et ordforråd for det jeg oplever. Det har hjulpet mig til at forstå mig selv bedre.
For mig har det hjulpet at sidde med en ung psykolog, der forstår at det kan være hårdt og frustrerende at være ung nogle gange. Og som forstår de samfundsnormer der er for unge."

- Emilie, tidligere klient

"At tale med Henriette har hjulpet mig med at hele. Vi har talt igennem gamle traumer, som har ligget dybt og haft stor indvirkning i mit liv uden jeg var helt bevidst om det. Det har hjulpet mig med at få det ud og komme videre. Traumerne er der stadig, men jeg har fundet ud af at leve med det uden at det styrer mig længere."

- Tidligere klient, 17 år

bottom of page